Societatea MASLENRO SRL este un producător modern de tabla cutata si tigla metalica pentru acoperisuri şi sisteme pluviale. Programul său de producţie este reglementat de normele Uniunii Europene, ceea ce garantează produse de înaltă calitate. Societatea MASLENRO SRL a fost fondată în anul 2008, în oraşul Nădlac, judeţul Arad.

Societatea MASLEN s.r.o. este prezentă pe piaţa de profil din slovacia din 2003. Produce învelitori de acoperiş metalice prin prelucrarea tablei din oţel zincat şi prevopsit. Tigla metalica si tabla trapezoidala sunt produse sub marca înregistrată. “Marca Înregistrată” garantează un standard înalt de calitate al produselor, la preţuri accesibile şi termen de livrare scurt.

Firma dispune de cele mai moderne instalaţii tehnologice în două fabrici noi în Badin, aproape de Banska Bystrica-Siovacia şi Nădlac, lângă Arad, Romania. Venind în întâmpinarea clienţilor am deschis o serie de centre proprii de tinichigerie şi vânzare, în toată Slovacia. Aici clienţii noştri găsesc o gamă completă de produse, tablă plană şi în rulouri, precum şi scule de tinichigerie.

Majoritatea acestor centre sunt dotate cu abkant performant de 4m lungime cu foarfecă, pus Ia dispozitia clientilor gratuit. Angajaţii societăţii MASLEN de Ia toate centrele ofera clienti lor noştri service şi consultanta de calitate, masurători ale acoperişului şi elaborează planuri de montaj gratuit.

,,Marca inregistrata „garantează clienților calitatea superioară a produselor achiziționate cu timpi scurți de livrare și prețuri rezonabile. Compania dispune de echipamente tehnologice de ultimă oră în noile centrale moderne din Badín lângă Banská Bystrica-Slovacia  și în Nadlac lângă Arad din România.

Pentru a fi cat mai aproape  de  cât mai multi din  clienții săi, compania și-a construit propriile magazine de prezentare în toată Slovacia, Republica Cehă și Austria,precum si in Romania,  unde clienții dispun de o gamă completă de produse, foi de tablă și role și instrumente de instalații. Oferim clienților noștri servicii de înaltă calitate, consultanță in calcularea necesarului și a planului de montaj ale acoperișurilor

FURNIZORII NOSTRI

Oferim o gamă largă de produse din tabla , fiind producator tabla cutata. Furnizorii de tabla sunt exclusiv producători de oțel de primă clasă. Din sortimentul menționat, puteți alege tabla  realizata dupa standardele slovace și europene în relații de preț, de la cele mai ieftine, cu finisaje de bază,  până la tabla  cu modificări de standard inalt cu garanții extinse. Producătorul emite o declarație de performanță pe toate materialele sale.

AVANTAJE ACOPERIRI CU TABLA

Acoperirile din tablă sunt potrivite pentru urmatoarele tipuri de acoperișuri:

-cu cea mai mică pantă
-timpi scurți de producție și livrare
-foaia de metal poate fi pusă în câteva ore
-protecție multiplă împotriva coroziunii
-greutate redusă
-la scară largă de culori