Sistem de jgheaburi – produs de Maslenro.

1371796875_stire_sistem-be-jgheaburi
Societatea MASLEN oferă sistem de jgheaburi de înaltă calitate cu protecţia anticorozivă multistrat excepţională. Sistemul se remarcă prin aspectul său plăcut, montaj simplu, prin durată lungă de viaţă la costuri de întreţinere minime.

Ţinând cont de calităţile sale excepţionale, preţul lui este excelent. Sistemul pluvial prevopsit din tablă de oţel zincată, are strat de 50 µm de vopsea de la renumita firmă suedeză AKZONOBEL, pe ambele feţe. Sistemul se fabrică pe linii tehnologice de ultimă generaţie. Acestea permit controlul calităţii pe tot parcursul fluxului de producţie.

Materia primă, din care se produce este tabla din oţel DX53 cu strat de zinc de 275 g/m2,urmat de alte straturi de protecţie, constând din pasivare,grund şi poliester 50 µm pe ambele feţe.

De asemenea oferim şi sisteme pluviale fabricate din tablă aluzinc. ALUZINCUL este tablă din oţel, acoperită termic pe ambele feţe cu un strat de grosimea 185 g/m2 cu ALUZINC, şi 1,6°/o siliciu. Acest strat este acoperit cu un strat final de lac SPT. Aliajul Aluzinc dă un aspect deosebit tablei, ce aminteşte aspectul florii de argint şi are proprietățile de protecţie ale zincului şi stabilitate a aluminiului.

Ţinând seama de calităţile superioare ale materialului, preţul sistemului pluvial este foarte convenabil, apropiat de preţul jgheaburilor fabricate din tablă simplă zincată. Diferenta este ca acesta nu are nevoie de întreţinere ulterioară costisitoare (vopsit). Sistemul pluvial se fabrică ln două dimensiuni.

     
     

Maslen - Tabla cutata si tigla metalica

Pentru orice detalii legate de produsele noastre din tabla cutata, tigla metalica, sisteme pluviale si jgheaburi, folie anticondens, profile transparente nu ezitati sa ne contactati.