Despre noi

Calitate din Slovacia din 2003

Calitate din Slovacia

Suntem cel mai mare producător slovac de acoperișuri metalice și table trapezoidale din Slovacia

Producem acoperirile noastre sub o marcă comercială care garantează calitatea produselor noastre din 2003

În prezent, compania are 23 de sucursale în Slovacia și alte 7 sucursale în străinătate (Austria (1x), România (3x), Republica Cehă (3x)

Dom svetlej farby, solárne panely, o nás.

din 2003

  • 2003 începerea producției în Badín, lângă Banská Bystrica
  • 2005 începutul construirii unei rețele de filiale – prima filială BA
  • 2009 inceperea productiei in Romania - productie pentru piata romaneasca
  • 2012 Pătrunderea pe piața cehă - prima unitate în Brno, construirea treptată a altor unități
  • 2015 Pătrunderea pe piața austriacă - prima operațiune la Viena
  • 2020 Pătrunderea pe piața maghiară - prima stabilire în Vác, construirea treptată a altor unități în Ungaria

Despre producție

Producem acoperiri pe cele mai avansate linii automatizate din punct de vedere tehnologic în fabricile de producție din Badín, lângă Banská Bystrica și în Nadlak din România.

Producem acoperiri prin formare la rece. Prin forma, dimensiunile, culoarea și structura lor, ele capătă caracterul de acoperiri clasice și astfel se potrivesc foarte ușor în orice mediu, fie el tradițional sau modern. Utilizarea acoperișurilor metalice este foarte largă datorită avantajelor sale. Este potrivit pentru acoperirea clădirilor noi, precum și pentru reconstrucția acoperișurilor tuturor tipurilor de clădiri. Invelisurile de acoperis sunt intotdeauna realizate pe masura in functie de nevoile clientului.

Învelișurile de acoperiș sunt realizate din tablă de oțel zincată cu tratament de suprafață Gloss, Mat, HB 50 MAT în diferite versiuni de culoare RAL. În cazul tablei de aluminiu păstrăm în stoc rulouri de tratament de suprafață HB 50 MAT în maro și gri.

O gamă largă de accesorii sanitare este produsă pentru acoperirile, care sunt realizate din același material și în aceeași culoare ca învelișul în sine. In oferta noastra veti gasi si o gama variata de accesorii pentru acoperis, care va asigura perfect tot ce ar trebui sa contina acoperisul dumneavoastra.


Societatea MASLENRO SRL este un producător modern de tabla cutata si tigla metalica pentru acoperisuri şi sisteme pluviale. Programul său de producţie este reglementat de normele Uniunii Europene, ceea ce garantează produse de înaltă calitate. Societatea MASLENRO SRL a fost fondată în anul 2008, în oraşul Nădlac, judeţul Arad.

Societatea MASLEN s.r.o. este prezentă pe piaţa de profil din slovacia din 2003. Produce învelitori de acoperiş metalice prin prelucrarea tablei din oţel zincat şi prevopsit. Tigla metalica si tabla trapezoidala sunt produse sub marca înregistrată. “Marca Înregistrată” garantează un standard înalt de calitate al produselor, la preţuri accesibile şi termen de livrare scurt.

Firma dispune de cele mai moderne instalaţii tehnologice în două fabrici noi în Badin, aproape de Banska Bystrica-Siovacia şi Nădlac, lângă Arad, Romania. Venind în întâmpinarea clienţilor am deschis o serie de centre proprii de tinichigerie şi vânzare, în toată Slovacia. Aici clienţii noştri găsesc o gamă completă de produse, tablă plană şi în rulouri, precum şi scule de tinichigerie.

Majoritatea acestor centre sunt dotate cu abkant performant de 4m lungime cu foarfecă, pus Ia dispozitia clientilor gratuit. Angajaţii societăţii MASLEN de Ia toate centrele ofera clienti lor noştri service şi consultanta de calitate, masurători ale acoperişului şi elaborează planuri de montaj gratuit.

,,Marca inregistrata „garantează clienților calitatea superioară a produselor achiziționate cu timpi scurți de livrare și prețuri rezonabile. Compania dispune de echipamente tehnologice de ultimă oră în noile centrale moderne din Badín lângă Banská Bystrica-Slovacia  și în Nadlac lângă Arad din România.

Pentru a fi cat mai aproape  de  cât mai multi din  clienții săi, compania și-a construit propriile magazine de prezentare în toată Slovacia, Republica Cehă și Austria,precum si in Romania,  unde clienții dispun de o gamă completă de produse, foi de tablă și role și instrumente de instalații. Oferim clienților noștri servicii de înaltă calitate, consultanță in calcularea necesarului și a planului de montaj ale acoperișurilor

FURNIZORII NOSTRI

Oferim o gamă largă de produse din tabla , fiind producator tabla cutata. Furnizorii de tabla sunt exclusiv producători de oțel de primă clasă. Din sortimentul menționat, puteți alege tabla  realizata dupa standardele slovace și europene în relații de preț, de la cele mai ieftine, cu finisaje de bază,  până la tabla  cu modificări de standard inalt cu garanții extinse. Producătorul emite o declarație de performanță pe toate materialele sale.

AVANTAJE ACOPERIRI CU TABLA

Acoperirile din tablă sunt potrivite pentru urmatoarele tipuri de acoperișuri:

-cu cea mai mică pantă
-timpi scurți de producție și livrare
-foaia de metal poate fi pusă în câteva ore
-protecție multiplă împotriva coroziunii
-greutate redusă
-la scară largă de culori

Videoclip de prezentare Maslen

Creșterea potențialului de inovare al MASLEN s.r.o.

Acest proiect:

Creșterea potențialului de inovare al MASLEN s.r.o.

este cofinanțat de Fondul European de Dezvoltare Regională

Scopul principal al proiectului este de a sprijini activitățile inovatoare și de cercetare și dezvoltare ale companiei prin procurarea de noi tehnologii inovatoare și introducerea acestora în producție în cooperare cu o entitate cu activități de cercetare și dezvoltare ca actor susținător al procesului de inovare.