Folie anti condens DRIPSTOP este fabricata din nenumărate fibre PES interconectate. Există camere mici între aceste fibre, al căror scop este de a reține condensul până la ieșirea din încăpere după încălzirea exterioară (aproximativ 500 g / m2 în 6 ore). 

 
Pentru ca sistemul anticondens să funcționeze corect, fi trebuie uscat în timpul zilei. Prin urmare, trebuie să existe o ventilație adecvată în acoperis
Folie anti-condens dripstop
Folie anti-condens dripstop

Aderența DRIPSTOP la placa trapezoidală este asigurată de un adeziv special impermeabil la apă, structura și proprietățile sale nu sunt supuse vârstei.

AVANTAJE Folie anti-condens:

Nu mai aveti condens care sa picure , acesta este preluat de catre folie si dirijat catre streasina, Durabilitate – DRIPSTOP este rezistent la rupere și abraziune și nu se descompune ca izolație normală 

Este ușor de curățat, fie cu apă cu furtun, fie prin spălare sub presiune Inflamabilitatea A2 – s1, d0 (EN 13501/1) Rezistența la bacterii Îmbunătățirea acustică clădirii (reducerea ecoului) Reducerea zgomotului: -3dB Absorbția apei: 700-900 g / m3

REZISTENȚA CHIMICĂ: DRIPSTOP – este rezistentă la cele mai multe substanțe chimice care în mod normal intră în contact cu materialul – dar nu trebuie să intre în contact cu nici un solvent, unsoare, ulei sau altele asemenea.

Pentru a preveni deteriorarea in timp  este important să nu suprapuneti  DRIPSTOP în cazul în care foile de tabla se suprapun reciproc.Pentru  îmbinările longitudinale, această problemă este rezolvată inca din fabricatie , astfel încât lățimea foliei anti-condensare să fie de câțiva centimetri mai îngustă decât foaia de tabla însăși.

Cu toate acestea, trebuie acordată atenție locurilor în care foile se suprapun  și în care apa curge de pe acoperiș la cornișe. În cazul unei suprapuneri transversale, ultimii 5-10 cm din folie trebuie ajustate, iar în cazul suprapunerii, este suficient să se ajusteze aproximativ 5 cm.

Folie anti-condens dripstop
Folie anti-condens dripstop

ASAMBLARE Montarea plăcilor trapezoidale cu folie anti-condens poate fi făcută numai de către personal care este instruit și familiarizat cu montarea acestor tipuri de placi. Se utilizează în principal în depozitele neizolate unde se formează condens pe interiorul foii trapezoidale datorită schimbărilor de temperatura exterioare , condensul se scurge și se poate deteriora bunurile depozitate.

În plus, acest tratament este adesea utilizat în clădirile agricole, unde se creează o înaltă condensare pe tavan și pe acoperișul izolat datorită concentrației ridicate de umiditate a animalelor. Folia anticondens este folosita acolo unde condensul care picură din tavan ar cauza o problemă.

NOTĂ:Dacă DRIPSTOP este utilizat în grajduri sau hambare, este recomandat să se spele cu antifungice cel puțin o dată pe an. Trebuie să îndepărtați fenomenul de creștere a capilarității atunci când instalați acoperisul.

Maslen - Tabla cutata si tigla metalica
Tabla cutata, tigla metalica, jgheaburi

Pentru orice detalii legate de produsele noastre din tabla cutata, tigla metalica, sisteme pluviale si jgheaburi, folie anticondens, profile transparente nu ezitati sa ne contactati.