Lamele de gard

Avantajele sistemului: durata mare de viață fără întreținere deosebită, sunt ușoare, design modern, montaj simplu și rapid, gamă largă de utilizare în construcții( garduri, împrejmuiri, parcuri, balustrade și a.), diverse combinații de lungimi, conform cerinței clientului.

 
3009
rosu maroniu
 
3011
rosu
 
5010
albastru
 
6009
verde
 
7016
antracit
 
8004
caramiziu
 
8017
maro
 
9005
negru
 
9006
argintiu
 
9002
alb

Detalii Lamele de gard

Lamele de gard , avantajele sistemului: durata mare de viață fără întreținere deosebită, sunt ușoare, design modern, montaj simplu și rapid, gamă largă de utilizare în construcții( garduri, împrejmuiri, parcuri, balustrade și a.), diverse combinații de lungimi, conform cerinței clientului.
Lamele gard
 

Lamele gard

Lamele gard – Maslen, producator tabla cutata, tigla metalica      Lamela pentru gard este produsă din tablă de oțel zincată la cald pe ambele fețe, cu tratament multistrat anticoroziv de înaltă calitate. Se produce la lungimi standard de 1m, 1,25m, 1,6 m,1,8 m, sau la lungimi comandate.

Avantaje Lamele de gard :

  • Durata lungă de viață, fără costuri ulterioare de întreținere
  • Greutate redusă
  • Design modern
  • Montaj simplu și rapid
  • Gamă largă de utilizare (( garduri, împrejmuiri, parcuri, balustrade și a.).
  • Diverse combinații de lungimi, conform cerinței clientului.
Maslen - Tabla cutata si tigla metalica

Pentru orice detalii legate de produsele noastre din tabla cutata, tigla metalica, sisteme pluviale si jgheaburi, folie anticondens, profile transparente nu ezitati sa ne contactati.