Sistem pluvial

Oferim sistem pluvial de înaltă calitate cu tratament anticoroziv multistrat. Sistemul se remarcă printr-un design atractiv, durată de viață foarte mare,montaj simplu și costuri de întreținere reduse. Sistemul pluvial este produs cu ajutorul unor mașini noi și moderne.

 
3009
rosu maroniu
 
6009
verde
 
7016
antracit
 
8004
caramiziu
 
8017
maro
 
9002
alb
 
9005
negru

Detalii Sistem pluvial

Sistemul pluvial Maslen este un sistem pluvial de înaltă calitate cu tratament anticoroziv multistrat. Sistemul se remarcă printr-un design atractiv, durată de viață foarte mare,montaj simplu și costuri de întreținere reduse. În ciuda calităților sale, sistemul pluvial Maslen se poate cumpăra la prețuri foarte accesibile.

Sistemul pluvial color, fabricat din tablă de oțel zincată la cald, tratată cu straturi de poliester cu grosimea de 50µm este produs de mașini de ultimă generație având control total asupra procesului tehnologic de producție. Materia primă este tabla de oțel DX 54, zincată la cald , cu straturi de zinc de 275 g / m2, cu tratament de suprafață multistrat, constând din pasivare, strat de bază și plastisol cu o grosime totală de 50µm pe ambele fețe. Furnizorul materialului descris este un renumit producător suedez.

Oferta conține și sistem pluvial produs din tablă aluzinc. ALUZINCUL este tablă din oțel acoperită la cald, pe ambele fețe cu strat de Aluzinc de 185 g / m2, foarte rezistent la acțiunea factorilor mediului. Stratul de Aluzinc conține 55% aluminiu, 43,4% zinc și 1,6% siliciu. Pe deasupra aluzincul este acoperit cu un strat de lac SPT. Aliajul de aluzinc formează pe suprafața tablei un desen deosebit de floare de argint. Aluzincul oferă protecție ca zincul și stabilitate chimică ca și aluminiul. 

În ciuda calităților sale, sistemul pluvial Aluzinc se poate cumpăra la prețuri foarte accesibile, apropiate de sistemul din tablă zincată.

Maslen - Tabla cutata si tigla metalica

Pentru orice detalii legate de produsele noastre din tabla cutata, tigla metalica, sisteme pluviale si jgheaburi, folie anticondens, profile transparente nu ezitati sa ne contactati.