Distribuie

Tigla metalica – Acoperis VEGA

Articole
Tigla metalica – Acoperis VEGA

Tigla metalica – Acoperis VEGA – este învelitoare de acoperiş universală, economic  rentabilă şi pentru clienţi mai puţin pretenţioşi. Cu stilul său de ţiglă clasică se încadrează uşor în orice mediu, fie natural sau modern urban.

Vega este fabricată în loc. Nădlac, jud. Arad, Romănia.

Manipularea şi montajul tiglei metalice sunt facile, având în vedere masa mică a unei table. Nu necesită nici scule speciale şi nici cunoştinţe deosebite.Toate acestea reduc costurile construcţiei. Materialul utilizat nu este pretenţios, practic nu necesită întreţinere. Învelitorile din tablă se potrivesc atât pentru acoperirea clădirilor noi, cât și pentru renovarea acoperişurilor vechi, deoarece nu încarcă structura de lemn a acoperişului. Pe un asemenea acoperiş nu cresc muschi, nici nu aderă frunzele.

Profilul, dimensiunile şi finisajul de suprafaţă a tiglei metalice asigură:

– montaj simplu
– durată de viaţă mare şi costuri minime de întreţinere
– raport preţ/calitate excelent
– posibilitatea de a folosi şipcile la distanţa de 350 mm (nu este nevoie de a schimba şipcile vechi de sub invelitoarea veche, cum ar fi eternitul, ţigla,…)

Învelitoarea de acoperis VEGA se foloseşte pentru acoperişuri uşoare cu pantă de cel puţin 12° cu şipcile la distanţa axială de 350 mm.

Detalii tehnice tigla metalica Vega - acoperisDetalii tehnice Tigla metalica – Acoperis VEGA:

MATERIAL: tablă de oţel zincată pe ambele fețe, cu strat de lacoplast poliester 20/5/7/0
GROSIME NOMINALĂ: 0,45 – 0,5 mm
LUNGIMEA PRODUSULUI: de la 0,85 m până la 6,02 m
LAŢIME UTILA: lăţimea de acoperire 1150 mm
MASA PE SUPRAFAŢĂ: cca 4,0 kg/m2
PANTA: 12°
CULOARE: maro, roşu, roșu-maroniu, cărămiziu, albastru, verde, gri, alb, negru

A se utiliza tigla metalica doar în conformitate cu destinaţia lui. Este interzisă montarea produsului cu defecţiuni mecanice, sau dacă este murdărit cu substante corozive. La îmbinarea profilelor cu diferite straturi de suprafaţă recomandăm analizarea posibilelor efecte corozive.

Tabla cutata, tigla metalica, acoperis metalic, sistem de jgheaburi, sistem pluvial, folie anti condens, lamele gard

Pentru orice detalii legate de produsele noastre din tabla cutata, tigla metalica, sisteme pluviale si jgheaburi, folie anticondens, profile transparente nu ezitati sa ne contactati.

Poate fi interesat

Țiglă Metalică: Scurt istoric

Țiglă Metalică: Scurt istoric

Articole

Introducere în subiectul Țiglă Metalică  Țigla metalică a devenit o opțiune populară pentru acoperișuri datorită durabilității, esteticii și eficienței sale. Țigla metalică oferă protecție de înalt...

27/06/2024

Citiți mai multe
Tabla Cutata Gard – Ce Trebuie Să Știi

Tabla Cutata Gard – Ce Trebuie Să Știi

Articole

Introducere despre Tabla Cutata Gard  Tabla cutata gard reprezintă o soluție modernă și eficientă pentru împrejmuirea și delimitarea proprietăților. Tabla cutata folosită la gard este un material v...

25/06/2024

Citiți mai multe
Tabla Acoperis: Durabilitate și Estetică

Tabla Acoperis: Durabilitate și Estetică

Articole

Dacă ești în căutarea unui acoperiș care să combine durabilitatea și aspectul modern, tabla acoperis ar putea fi alegerea perfectă pentru tine. Tabla nu doar că rezistă excelent în fața vremii nefa...

21/05/2024

Citiți mai multe
Tabla cutata: Tipuri și Beneficii

Tabla cutata: Tipuri și Beneficii

Articole

În acest articol dorim să te ajutăm să descoperi de ce tabla cutata poate reprezenta cea mai potrivită alegere pentru acoperișul tău. Îți vom prezenta tipurile de tablă cutată, utilizările frecvent...

20/05/2024

Citiți mai multe