Tigla metalica – Acoperis VEGA

VEGA – este învelitoare de acoperiş universală, economic rentabilă şi pentru clienţi mai puţin pretenţioşi. Cu stilul său de ţiglă clasică se încadrează uşor în orice mediu, fie natural sau modern urban.

 
3011
rosu
 
8017
maro
 
9002
alb
 
3009
rosu maroniu
 
8004
caramiziu
 
6009
verde
 
5010
albastru
 
7016
antracit
 
9005
negru
 
9006
argintiu

Detalii Tigla metalica – Acoperis VEGA

Tigla metalica – Acoperis VEGA – este învelitoare de acoperiş universală, economic  rentabilă şi pentru clienţi mai puţin pretenţioşi. Cu stilul său de ţiglă clasică se încadrează uşor în orice mediu, fie natural sau modern urban.

Vega este fabricată în loc. Nădlac, jud. Arad, Romănia.

Manipularea şi montajul tiglei metalice sunt facile, având în vedere masa mică a unei table. Nu necesită nici scule speciale şi nici cunoştinţe deosebite.Toate acestea reduc costurile construcţiei. Materialul utilizat nu este pretenţios, practic nu necesită întreţinere. Învelitorile din tablă se potrivesc atât pentru acoperirea clădirilor noi, cât și pentru renovarea acoperişurilor vechi, deoarece nu încarcă structura de lemn a acoperişului. Pe un asemenea acoperiş nu cresc muschi, nici nu aderă frunzele.

Profilul, dimensiunile şi finisajul de suprafaţă a tiglei metalice asigură:

– montaj simplu
– durată de viaţă mare şi costuri minime de întreţinere
– raport preţ/calitate excelent
– posibilitatea de a folosi şipcile la distanţa de 350 mm (nu este nevoie de a schimba şipcile vechi de sub invelitoarea veche, cum ar fi eternitul, ţigla,…)

Învelitoarea de acoperis VEGA se foloseşte pentru acoperişuri uşoare cu pantă de cel puţin 12° cu şipcile la distanţa axială de 350 mm.

Detalii tehnice tigla metalica Vega - acoperisDetalii tehnice Tigla metalica – Acoperis VEGA:

MATERIAL: tablă de oţel zincată pe ambele fețe, cu strat de lacoplast poliester 20/5/7/0
GROSIME NOMINALĂ: 0,45 – 0,5 mm
LUNGIMEA PRODUSULUI: de la 0,85 m până la 6,02 m
LAŢIME UTILA: lăţimea de acoperire 1150 mm
MASA PE SUPRAFAŢĂ: cca 4,0 kg/m2
PANTA: 12°
CULOARE: maro, roşu, roșu-maroniu, cărămiziu, albastru, verde, gri, alb, negru

A se utiliza tigla metalica doar în conformitate cu destinaţia lui. Este interzisă montarea produsului cu defecţiuni mecanice, sau dacă este murdărit cu substante corozive. La îmbinarea profilelor cu diferite straturi de suprafaţă recomandăm analizarea posibilelor efecte corozive.

Tabla cutata, tigla metalica, acoperis metalic, sistem de jgheaburi, sistem pluvial, folie anti condens, lamele gard

Pentru orice detalii legate de produsele noastre din tabla cutata, tigla metalica, sisteme pluviale si jgheaburi, folie anticondens, profile transparente nu ezitati sa ne contactati.